Arjeplog kommun

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning

Om du har ett intresse för att arbeta tillsammans med andra människor så är du välkommen att söka tjänsten som lärare på Silverskolan i Arjeplog. 

Vi söker dig som vill vara med på den fortsatta utvecklingen av Silverskolans verksamhet i de tidigare åldrarna. Du blir en del av det gemensamma arbetet där elevernas lärande står i fokus. Vi arbetar i hög grad med ett tvåpedagogsystem och har det kollegiala lärandet som en av våra huvudsakliga metoder för att ständigt utveckla verksamheten.  

På Silverskolan i Arjeplog går det ca 250 elever och vi är ungefär 50 personal.  

Skolan är i huvudsak 1-parallellig från förskoleklass till årskurs 9, med ca 25 elever i varje klass. Vår strävan är att det ska vara två lärare i varje klass på huvuddelen av elevernas lektionstillfällen.  

Tveka inte att kontakta rektor alternativt biträdande rektor för att höra mer om Silverskolans pedagogiska verksamhet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år.  

Kontakta gärna rektor alternativt biträdande rektor för att höra mer om Silverskolans pedagogiska verksamhet.  

Välkommen med din ansökan! 

Övrigt

Tillträde 2022-08-15 eller enligt överenskommelse

Varaktighet tills vidare

Sysselsättningsgrad heltid

Provanställning kan komma att tillämpas

Utdrag ur belastningsregistret krävs

Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Kommunen ser positivt på om du även vill arbeta inom kommunens räddningstjänst som deltidsbrandman. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser. 

Arjeplogs kommun har beslutat om en lönebonus som innebär att den som anställs i ett gällande bristyrke på en tillsvidareanställning i Arjeplogs Kommun, lärare i grundskolan är ett gällande bristyrke, har möjlighet att erhålla en lönebonus under 3 år. För att erhålla denna bonus krävs att man under dessa 3 år är skriven i Arjeplogs Kommun. Lönebonusen utbetalas när anställning överstigit: 12 månader med 15000 kr, 24 månader med 22500 kr och 36 månader med 30000 kr. 

Samt en flyttbonus som innebär att den som har adekvat utbildning och får jobb inom ett bristyrke, och skriver sig i Arjeplog får en bonus om 5 000 kronor efter ett år, 10 000 kronor efter två år och 15 000 kronor efter tre år. Flyttbonusen kan kombineras med lönebonusen. 

Bonusen är i förhållande till tjänstgöringsgrad. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-08-15 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arjeplog
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/64
Kontakt
  • Rektor, Helene Lindberg, 072-7340489
  • Biträdande rektor, Sara Sundström, 072-5078162
Facklig företrädare
  • Lärarnas Riksförbund, Jan Davidsson, 0961-14000
  • Lärarförbundet, Pirjo Holmström, 0961-14000
Publicerat 2022-08-02
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Tillbaka till lediga jobb