Arjeplog kommun

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare som kan arbeta aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Skollagen (2010:800) och Lpfö18. Du har ett positivt förhållningssätt, där du ser det enskilda barnet samt barngruppens behov och alltid sätter barnen i centrum. Du ansvarar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull, kreativ samt spännande lek och lärandemiljö. Tillsammans med dina kollegor för du en ständigt levande pedagogisk dialog med en vilja att förändra, fördjupa och utveckla undervisningen. Du har ansvar för det pedagogiska utvecklingsarbetet där observation, dokumentation, reflektion och analys är en del i detta arbete.

Kvalifikationer

Du har förskollärarutbildning med legitimation. Du har goda pedagogiska insikter om förskolan och är väl förtrogen med förskolans styrdokument och det systematiska kvalitetsarbetet. Du har god samarbetsförmåga och en vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är strukturerad och van av att organisera och leda utifrån barngruppens intressen och behov. Du har en helhetssyn på barns lärande och inkludering i barngruppen. Du är ansvarstagande, trygg och har en personlig mognad.

Arjeplogs kommun är en samisk förvaltningskommun och Arjeplogs förskola har en samisk avdelning för barn mellan 1-5 år. Samisk språk- och kulturkompetens är därför meriterande.

Övrigt

Tillträde 19 september eller enligt överenskommelse

Varaktighet tillsvidare

Sysselsättningsgrad heltid

Provanställning kan komma att tillämpas

Utdrag ur belastningsregistret är nödvändigt.

Arjeplogs kommun har beslutat om en lönebonus som innebär att den som anställs i ett gällande bristyrke på en tillsvidareanställning i Arjeplogs Kommun har möjlighet att erhålla en lönebonus under 3 år. Förskollärare är ett gällande bristyrke. För att erhålla denna bonus krävs att man under dessa 3 år är skriven i Arjeplogs Kommun. Lönebonusen utbetalas när anställning överstigit: 12 månader med 15000 kr, 24 månader med 22500 kr och 36 månader med 30000 kr.

Samt en flyttbonus som innebär att den som har adekvat utbildning och får jobb inom ett bristyrke, och skriver sig i Arjeplog får en bonus om 5 000 kronor efter ett år, 10 000 kronor efter två år och 15 000 kronor efter tre år. Flyttbonusen kan kombineras med lönebonusen.

Bonusen är i förhållande till tjänstgöringsgrad.

Kommunen ser positivt på om du även vill arbeta inom kommunens räddningstjänst som deltidsbrandman.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-09-19 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Arjeplog
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/59
Kontakt
  • Lene Högnes Jörgensen, 0961-14172
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, Carola Öhlund, 073-0932927
Publicerat 2022-07-01
Sista ansökningsdag 2022-08-07

Tillbaka till lediga jobb