Arjeplog kommun

I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel.

Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö.

Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen.

Beskrivning

På elevhemmet Stugan bor cirka 30 elever från kommuner runt om i Sverige, men också från byar utanför Arjeplog. De studerar på gymnasiet Hornavanskolan och Stugan är deras "home away from home". Här finns elevrum med badrum och gemensamma utrymmen för måltider och umgänge.

Stugan är även bemannad på kvällar och helger och någon i personalen har alltid beredskap när ingen är på plats. Bovärdarnas uppgift är framför allt att fungera som ställföreträdande föräldrar, ha en nära kontakt med eleverna och vårdnadshavarna, och att sköta praktiska göromål som servering och viss städning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social och har ett gott bemötande till ungdomar i gymnasieålder. Du kan arbeta praktiskt och du är självständig och trygg i ditt sätt. Du kan sätta gränser, men också se den som behöver stöd. Meriterande är utbildning och erfarenhet inom pedagogiskt eller socialt arbete, t.ex. lärare, elevassistent, fritidsledare eller elevhälsa.

Tjänsten är i grunden 85% men kan fyllas ut till en heltid beroende på den sökandes kunskaper och kvalifikationer.

Intervjuer sker löpande.

Övrigt

Tillträde 2021-08-16

Varaktighet till och med 2022-06-15

Sysselsättningsgrad 85% eller enligt överenskommelse

Utdrag ut belastningsregistret krävs

B-körkort är ett krav

Kommunen ser positivt på om du även vill arbeta inom kommunens räddningstjänst som deltidsbrandman.Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-08-16
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 85%
Ort Arjeplog
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/43
Kontakt
  • Lango Nina, gymnasierektor, 0961-14158
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429909
  • Vision, 0961-14116
Publicerat 2021-05-25
Sista ansökningsdag 2021-06-25

Tillbaka till lediga jobb